fbpx

CURSUSSEN GEZONDE VOEDING

Heb je interesse in gezonde voeding, maar zie je soms het bos tussen de bomen niet?
Mijn cursussen gezonde voeding zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen die meer wil weten over gezonde voeding. Ik organiseer cursussen gezonde voeding in Amstelveen en Amsterdam voor particulieren, maar ook in bedrijven die streven naar een gezonde(re) werkvloer.

Cursussen gezonde voeding voor ouders

Met mijn workshops « In 4 stappen naar een gezond gezin » leer ik ouders hoe ze in een handomdraai gezond eten kunnen klaarmaken (en kopen) voor het hele gezin. Deze cursus is voor alle ouders die hun kinderen willen grootbrengen met minder suiker, minder vlees, minder brood en meer groenten en afwisseling. Een mooie investering in je eigen gezondheid en die van je kids. 

Cursussen gezonde voeding voor bedrijven

Gezonde werknemers zijn minder moe, gaan beter om met stress, en zijn minder vaak ziek. Daarom investeren steeds meer bedrijven in het welzijn van hun medewerkers. Als voedingsexpert geef ik cursussen gezonde voeding in bedrijven. Tijdens een gezond ontbijt of lunch kan je me inhuren voor lezingen over gezonde voeding, kookworkshops, teambuildings, en individuele voedingscoaching voor uw werknemers.

Get your free copy of my e-book

You have Successfully Subscribed!

webdesign wordpress development

Register Your Spot Now

Enter Your Details…