fbpx

WELKOM BIJ GOODNESST

Ik ben gediplomeerd voedingscoach in Amstelveen en Amsterdam. Ik help (toekomstige) ouders op een eenvoudige en duurzame manier gezond eten te combineren met een druk (gezins)leven.

Ben je op zoek naar een voedingscoach in de buurt van Amsterdam? Dan help ik je graag met massa’s tips, advies, inspiratie, en lekkere en gemakkelijke recepten.

Gezonde voeding kreeg ik letterlijk met de paplepel ingegoten. Tot mijn 10e werkte mijn moeder niet en rook het huis altijd heerlijk naar zelfgemaakt brood en suikervrije lekkernijen.

Jammer genoeg veranderde die zoete droom toen mijn moeder een drukke baan nam. Huisgemaakte heerlijkheden werden al gauw vervangen door kant-en-klare maaltijden en meer convenience food (de jaren ’90 hé).

Toen ik op mijn 18e op kamers ging wonen was ik allerminst een Cordon Bleu en mijn dieetkeuzes werden gedreven door prijs en gemak.

Geen wonder dat ik bij mijn eerste baan te kampen had met heel wat darmklachten en vaak moe was (en dat op mijn 23e en zonder kinderen!).

Een boek over gezonde voeding opende mijn ogen en stap voor stap slaagde ik erin mijn problemen te verhelpen dankzij gezonde voeding. Ik voelde me zoveel beter en energieker, en koken werd al gauw mijn grote passie.

Vandaag kook ik nog steeds graag, ook al moet het allemaal wat sneller gaan én in de smaak vallen bij een behoorlijk kritische jury.

WAAROM WERD IK VOEDINGSCOACH?

Mijn passie voor gezonde voeding groeide voort uit mijn eigen ervaring met voeding en de manier waarop het mijn darmklachten en welzijn had kunnen omgooien.

Toen ik in 2013 een stapje uit het bedrijfsleven waagde, besefte ik al gauw dat voeding meer dan een passie was geworden.

Tijdens mijn sabbatical verslond ik heel wat boeken en blogs over gezonde voeding en
experimenteerde ik met nieuwe ingrediënten en recepten.

Heel gauw snakte ik naar meer en besliste ik voeding te studeren bij Bauman College, een gerenomeerde school in de VS.

Vandaag vind ik het heel fijn mijn kennis én ervaring als moeder van drie te delen met mijn cliënten in de vorm van individuele voedingscoaching en cursussen gezonde voeding in Amsterdam en Amstelveen. Ik ben ook gek op gezond koken en deel graag mijn favoriete recepten voor het hele gezin op deze​ website. Ook vind je hier artikels over gezondheid en gezonde voeding.

Get your free copy of my e-book

You have Successfully Subscribed!

webdesign wordpress development

Register Your Spot Now

Enter Your Details…