fbpx

VOEDINGSCOACH

Als voedingscoach neem ik je als het ware bij de hand op weg naar je eigen persoonlijke
gezondheidsmissie. Of je wilt afvallen, je immuniteit wilt versterken, of je al jaren met vervelende
darmklachten zit, ik geef je tips en advies die bij jouw persoonlijke doelen en leefomgeving passen.

Want ik ben er steevast van overtuigd dat eten niet zonder genieten kan en dat “anything sustainable
needs to be enjoyable”.

Voedingscoach

De manier waarop je eet heeft een directe invloed op je gezondheid. Het merendeel van de moderne ziektes – denk maar aan obesitas, diabetes type 2, depressie, kanker, en prikkelbare darmsyndroom – kunnen vermeden worden dankzij een gezonde leefstijl alleen.

Uit deze wetenschappelijk bewezen overtuiging vloeit mijn passie voor gezonde voeding voort. Een passie die ik graag met mijn cliënten deel door hen stap voor stap te begeleiden op weg naar een gezonde levensstijl die past bij hun persoonlijke voorkeuren, doelstellingen, en situatie.

Prenatale Voedingscoach

De manier waarop je eet tijdens je zwangerschap heeft een directe invloed op de gezondheid van je baby. En dat voor de rest van zijn of haar leven! Het internet puilt dan ook uit met – vaak verwarrende en tegenstrijdige – voedingstips voor zwangere vrouwen. En dat maakt het soms lastig om tijdens je zwangerschap de juiste voedingskeuzes te maken.

Ik leid je daarom graag doorheen deze jungle op weg naar een optimale voeding voor jou en je baby, gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke studies. We kijken ook samen hoe we met
voeding en de juiste supplementen zwangerschapskwaaltjes zoals misselijkheid, reflux, of constipatie kunnen verlichten.

ZET DE STAP NAAR EEN GEZONDER LEVEN

Wil je graag meer weten over mijn manier van werken, en hoe voedingscoaching je kan helpen?
Maak gerust een gratis telefonische afspraak via de link hieronder.

Mijn 5 coachingprincipes

1. NOOIT MEER DIËTEN

Bij mij moet je niet wegen, meten, tellen, of hongeren lijden. Diëten zijn altijd tijdelijk en vaak frustrerend. Ik help je liever op weg naar een optimale voeding die je zelf ook prettig en lekker vindt.

2. WE DOEN HET STAP VOOR STAP
Een klassiek traject duurt 3 tot 6 maanden en soms langer. Dit is nodig om stapsgewijs je voeding aan te passen op een manier die prettig en natuurlijk aanvoelt, en dit voor je hele leven.
3. BEGIN BIJ JEZELF
Streef je ernaar de voeding van het hele gezin aan te passen? Begin dan bij jezelf. Leer eerst zelf “de kneepjes van het vak” en de positieve gevolgen van gezonde voeding, en betrek dan de rest van het gezin erbij.
4. WORD JE EIGEN VOEDINGSCOACH
Ik zeg je niet wat je moet doen, maar ik leer je hoe en waarom. Dat is fijner en veel duurzamer.
5. VERGEET DE 80-20 REGEL NIET

Mijn favoriete regel! Eet 80% van de tijd gezond, en geniet ten volle van een occasionele misstap. Want een gezond lichaam kan die 20% minder gezonde troep echt wel aan.

Get your free copy of my e-book

You have Successfully Subscribed!

webdesign wordpress development

Register Your Spot Now

Enter Your Details…